Doe mee met de pubquiz over 100jaar St. Joseph

Woensdag 15 mei 2019

Ook dit jaar staat de Spiegeltent weer op Stapelen. En vanwege ons 100-jarig jubileum gaan wij hier speciaal voor onze huurders een aantal activiteiten organiseren.

Pubquiz over 100 jaar st. Joseph 
Eén van die activiteiten is een pubquiz over 100 jaar St. Joseph, speciaal gemaakt door de Boxtelse quizmasters The Brain. De pubquiz is voor iedereen die van gezelligheid houdt, want ‘samen quizzen is altijd goed’, en wordt zaterdag 22 juni op 2 tijden gehouden: om 14.30 en om 19.30 uur.

Gratis voor onze huurders 
Deelname is gratis. Huurders kunnen zich aanmelden via de bon achterin onze jubileumuitgave of door een e-mail te sturen naar info@sintjoseph.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen. Reacties worden in volgorde van binnenkomst geregistreerd. U ontvangt hiervan een bevestiging.

The Brain 
Het in Boxtel gevestigde bedrijf The Brain wordt gevormd door quizmakers en quizmasters Kiske de Leest en Marc de Laat. Samen maken zij quizzen op maat voor bedrijven en verenigingen.
De quizzen van The Brain draaien niet unieke om wie het meeste weet, maar om een gezellig avond, waar veel gelachen wordt. Deze keer hebben zij een quiz, met beeld, geluid en filmpjes, speciaal voor St. Joseph gemaakt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen