Eetpunt Elisabethsdael zoekt vrijwilligers

Maandag 11 juni 2018

Vanaf 2017 zijn wij eigenaar van de 26 appartementen in Elisabethsdael. Het eet- en ontmoetingspunt in dit gebouw willen wij samen met gemeente Boxtel en Zorggroep Elde graag in stand houden. Want zo’n 25 bewoners en ouderen uit de omgeving maken hier regelmatig gebruik van. Het plan is daarom om de dagelijkse warme maaltijd te blijven aanbieden. Dat is echter alleen haalbaar met een team van vrijwilligers die meehelpt met het verzorgen van de maaltijden, waaronder opwarmen, serveren en opruimen.

Bent u één of meerdere dagen 3 uur beschikbaar? En wilt u graag de handen uit de mouwen steken? Eens per week? Meerdere dagen per week of eens per 2 weken? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern. Telefonisch van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 10.00 een 12.30 uur via (0411) 655899. Of mail naar vwsboxtel@contourdetwern.nl.

Bekijk hier de oproep.

Lees hier ook het artikel in Brabants Centrum van 08-06-2018: Eetpunt Elisabethsdael staat of valt met vrijwiligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen