Hoogste punt nieuwbouw Van Hugenpothstraat

Woensdag 9 januari 2019

Het gaat hard met de nieuwbouw aan de Van Hugenpothstraat en Hendrika van Haeftenstraat. Op deze plek komen 25 eengezinswoningen en 8 appartementen in 2 bouwlagen. Dit worden zogenoemde Nul op de Meter woningen (NOM). Bij deze woningen wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Vorige week zijn de zonnepanelen op de appartementen geplaatst. Op donderdag 31 januari vieren we het hoogste punt. We verwachten de woningen tussen mei en juli 2019 te kunnen opleveren.

vooraanzicht woningen
zijaanzicht zonnepanelen appartementen
achteraanzicht woningen
bovenaanzicht zonnepanelen appartementen

Vrijdag 4 januari zijn we gestart met adverteren voor de verhuur van de appartementen en eengezinswoningen via www.daarwilikwonen.nu. Woningzoekenden hadden 1 week de tijd om te reageren. De reactietermijn is inmiddels gesloten.

Voormalige bewoners van deze wijk hebben recht op terugkeer
Op deze plek stonden 42 boven- en benedenwoningen en 3 eengezinswoningen. Deze zogenoemde witte woningen werden begin 2018 gesloopt. De toenmalige bewoners hebben recht op terugkeer naar deze wijk. Uiteindelijk hebben 4 oud-bewoners aangegeven daar graag gebruik van te willen maken. Zij hebben een keuze gemaakt voor een eengezinswoningen. De overige woningen worden nu geadverteerd via www.daarwilikwonen.nu

Bekijk hier de uitgebreide brochure met alle plattegronden en specificaties van de eengezinswoningen en appartementen Van Hugenpothstraat en Hendrika van Haeftenstraat.

 

Nieuwbouw Van Hugenpothstraat gaat hard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen