Huurdersorganisaties

Wij vinden uw mening erg belangrijk. Daarom praten wij regelmatig met de Huurdersbelangenvereniging Boxtel (HBV Boxtel) en de bewonerscommissies.

HBV Boxtel

De Huurdersbelangenvereniging (HBV) komt op voor de belangen van alle huurders in de gemeente Boxtel. Met de HBV praten we over verschillende onderwerpen. U moet dan denken aan het beleid van St. Joseph, de jaarlijkse huurverhoging, onderhoud van woningen en leefbaarheid in de wijken. Onze samenwerking ligt vast in een overeenkomst. Wij vergaderen 4 keer per jaar. Kijk voor meer informatie op de website van HBV Boxtel.

Bewonerscommissies

Bewonerscommissies komen op voor de belangen van bewoners in buurten en wijken. Wij praten met bewonerscommissies over onderhoud, veiligheid en verbetering van de woonomgeving. Hieronder vindt u een overzicht van bewonerscommissies per wijk.

Wijk Naam
Boxtel-Oost Huurdersvereniging Hoogheem
Breukelen Bewonerscommissie Smalwaterhof
Bewonerscommissie Breukelen
Bewonerscommissie Molenhof
Bewonerscommissie Ten Brueckelen
Bewonerscommissie Maria van Dieststraat
Centrum Huurders Belangen Vereniging Stapelen
Bewonerscommissie Vinckenrode
Bewonerscommissie Cronenborg
Bewonerscommissie Zusterspad
Selissenwal Bewonerscommissie Rentmeester
Bewonerscommissie Baanderronde
Liempde Bewonerscommissie Witte School

 

Groot onderhoud

Soms voeren wij in een gebouw, straat of buurt groot onderhoud uit. U moet dan denken aan het vernieuwen van badkamers, keukens, daken enzovoort. Bij groot onderhoudsprojecten vragen wij aan bewoners of zij een bewonerscommissie willen oprichten. Die komt op voor de belangen van de bewoners. De bewonerscommissie praat regelmatig met de aannemer en St. Joseph.

Hebt u vragen over de bewonerscommissie in uw buurt of wilt u zelf een bewonerscommissie oprichten? Neem dan contact op met de wijkconsulent. Hieronder ziet u welke wijkconsulent u kunt bellen. Op de pagina projecten vindt u informatie over grote onderhoudswerkzaamheden dat we dit jaar uitvoeren. Op de pagina planmatig onderhoud de wat kleinere klussen.

Wijk Naam 
Boxtel-Oost Sandra Biemans
Breukelen vacature
Centrum Sandra Biemans & vacature
Lennisheuvel vacature
Liempde Sandra Biemans
Munsel vacature
Selissenwal vacature


Vragen?

Neem contact op met onze Woonservice op telefoonnummer (0411) 659 100 of per e-mail.

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Bel 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen