Schoonmaak

Wij vinden het belangrijk dat de woongebouwen schoon en netjes zijn. Schoonmaakbedrijf Hectas verzorgt in de meeste woongebouwen de schoonmaak. Hectas onderhoudt de algemene ruimten zoals portieken, trappenhallen en liften. De huurders van de woongebouwen betalen de schoonmaakkosten via de servicekosten. 

Prikbord

In de woongebouwen waar Hectas schoonmaakt, hangt een prikbord. Hierop vindt u een overzicht van de schoonmaakwerkzaamheden en wanneer ze plaatsvinden.

Complexen

In de volgende woongebouwen doet Hectas de schoonmaak: Dukaat/Schelling, Van Hornstraat, Annastraat, Hendrika van Haaftenstraat, Ons Doelstraat, Breukelsestraat, Kasteellaan, Stationsstraat, Prarallelweg Noord, Frans Staelsstraat, De Dekanij, Baandervrouwenlaan, St. Jozefstraat, Van Randerodestraat, Ursulinenpad, Molenhof, Brouwershof, Rentmeester en Maria van Dieststraat. Verder ook op Emmaus, Stapelen, Hoogheem, Hof ter Aa, Keizerstraat, Harperhof, St.Ursula en Ten Brinckstraat.

Vragen?

Hebt u vragen of opmerkingen over de schoonmaakwerkzaamheden of de woonomgeving? Neem dan contact op met onze wijkbeheerders:

Voor Breukelen, Munsel en Selissenwal
Frans de Voigt, telefoonnummer (06) 2054 5904 

Voor Centrum, Lennisheuvel, Liempde en Oost
Nanko Zomers, telefoonnummer (06) 1239 7147

Of neem contact op met onze Klantenservice op telefoonnummer (0411) 659 100.