Huurovereenkomst

Gaat u een woning van ons huren? Dan ondertekent u een huurovereenkomst. In de huurovereenkomst leest u de belangrijkste afspraken. Bijvoorbeeld afspraken over het betalen van de huur. Bij de huurovereenkomst horen Algemene Voorwaarden. In de Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van de huurder en de woonstichting.

Hoofdhuurder

De huurovereenkomst staat op naam van de huurder. Die noemen wij de hoofdhuurder. Vaak is er ook nog een medehuurder. Een medehuurder is de partner van de hoofdhuurder. Bent u getrouwd of heeft u een geregistreerd partnerschap? Uw partner is dan medehuurder. De naam van de medehuurder staat ook op de huurovereenkomst. De hoofdhuurder en medehuurder hebben dezelfde rechten en plichten.

Samenwonen of inwonen

Gaat u samenwonen of komt er (tijdelijk) iemand bij u wonen? Kijk dan voor meer informatie ook bij Inwonen / samenwonen op onze website.

Meer informatie

In onze folder Inwoning, samenwonen, medehuur of woningruil vindt u meer informatie.

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Bel 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen