Instructievideo’s

Soms kunt u klusjes in uw huis ook zelf uitvoeren. Op deze pagina vindt u een aantal instructievideo’s voor veelvoorkomende klussen.

CV-ketel bijvullen en verwarming ontluchten

Als de druk in uw CV-ketel te laag wordt, is het tijd om de ketel bij te vullen. Ook kan er soms lucht in uw centrale verwarming zitten, dan is het nodig deze te ontluchten. In onderstaande instructievideo wordt uitgelegd hoe u dit zelf kunt doen.

Let op: De ketel in het filmpje kan afwijken van uw type ketel. Neem bij twijfel of vragen contact op met  Breman via (0900) 82 12 174 of – voor huurders in Vinckenrode, Elisabethsdael, Princenlant, Cronenborg en Liempde – met Kemkens via 0412 630 555.

Onderhoud rookmelder

Het is erg belangrijk dat uw rookmelder goed werkt. Er kan zich stof opbouwen aan de binnenkant en buitenkant van de rookmelder, waardoor de rookmelder minder goed werkt. Het kost u slechts enkele minuten om uw rookmelder goed te onderhouden. In deze instructievideo leest u hoe u dit het beste kunt doen.

Let op: Wanneer de rookmelder is aangesloten op het elektriciteitsnetwerk of onderdeel uitmaakt van de brandmeldinstallatie, kunt u de rookmelders niet zelf schoonmaken. Dit is onderdeel van het serviceabonnement.

Gootsteen ontstoppen en sifon reinigen

Is uw gootsteen verstopt? Met een gootsteenontstopper kunt u het probleem vaak verhelpen. Soms ligt het probleem in de sifon (de ‘bocht’ in uw gootsteen). In deze instructievideo leggen wij uit ook uit hoe u de sifon het beste kunt reinigen.

Behandelen van schimmel en tips voor goed ventileren

Heeft u schimmelplekken op uw muur? Schimmel is slecht voor uw gezondheid en u kunt hier niet zomaar overheen schilderen. Hoe u schimmel het beste kunt behandelen leggen wij uit in deze video. Voor het voorkomen van schimmel is het ventileren van uw ruimtes zeer belangrijk. Daarom geven wij ook een aantal tips voor goed ventileren.

Behandelen van waterlekkage, gas of aardlek

In deze instructievideo leggen wij uit wat u zelf kunt doen bij een waterlekkage, gas- of aardlek.

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen