Schoonmaak

Wij vinden het belangrijk dat de woongebouwen schoon en netjes zijn. Schoonmaakbedrijf Hectas verzorgt in de meeste woongebouwen de schoonmaak. Hectas onderhoudt de algemene ruimten zoals portieken, trappenhallen en liften. De huurders van de woongebouwen betalen de schoonmaakkosten via de servicekosten.

Prikbord

In de woongebouwen waar Hectas schoonmaakt, hangt een prikbord. Hierop vindt u een overzicht van de schoonmaakwerkzaamheden en wanneer ze plaatsvinden.

Complexen

In de volgende woongebouwen doet Hectas de schoonmaak: Dukaat/Schelling, Van Hornstraat, Annastraat, Hendrika van Haaftenstraat, Ons Doelstraat, Breukelsestraat, Kasteellaan, Stationsstraat, Parallelweg Noord, Frans Staelsstraat, De Dekanij, Baandervrouwenlaan, St. Jozefstraat, Van Randerodestraat, Ursulinenpad, Molenhof, Brouwershof, Rentmeester en Maria van Dieststraat. Verder ook op Emmaus, Stapelen, Hoogheem, Hof ter Aa, Keizerstraat, Harperhof, St.Ursula en Ten Brinckstraat.

Vragen?

Hebt u vragen of opmerkingen over de schoonmaakwerkzaamheden of de woonomgeving? Neem dan contact op met onze wijkbeheerders:

Voor Breukelen, Munsel en Selissenwal:
Frans de Voigt, telefoonnummer (06) 2054 5904

Voor Centrum, Lennisheuvel, Liempde en Oost:
Nanko Zomers, telefoonnummer (06) 1239 7147

Of neem contact op met onzeWoonservice op telefoonnummer (0411) 659 100.

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Bel 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen