Ik zoek een woning

Zoekt u een woning in de gemeente Boxtel? Bij ons bent u aan het goede adres! Wij zijn een middelgrote woningcorporatie met ongeveer 4.000 huurwoningen.

Daarwilikwonen.nu

Voor de verhuur van onze woningen werken wij samen met Woonmeij (voorheen Huis & Erf en Wovesto, regio Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode). Samen bieden wij ons aanbod van vrijgekomen woningen aan via www.daarwilikwonen.nu.

Elke werkdag nieuwe woningen

Klik hier om direct naar het actuele woningaanbod te gaan. Staat u ingeschreven als woningzoekende? Dan kunt u reageren op de woningen. Staat u niet ingeschreven? Schrijf u dan in via het inschrijfformulier.

Dringend op zoek

Bent u snel op zoek naar een andere woning? Kijk dan bij woningaanbod-zonder inschrijftijd. U hoeft niet ingeschreven te staan voor deze woningen.

Urgentie

Bent u heel dringend op zoek naar een andere woning? Misschien komt u in aanmerking voor urgentie. Met urgentie krijgt u voorrang op een woning. Hoe u dit kunt aanvragen, leest u in onze flyer over Sociale Urgentie.

Vragen?

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact op met onze Woonservice op telefoonnummer (0411) 659 100. Wij helpen u graag!

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen