Huurwoning

Op deze pagina vindt u alle informatie over het huren van een woning. 

Aanbod woningen

Staat u bij ons ingeschreven? Kijk dan bij woningaanbod op www.daarwikwonen.nu. Hier kunt u reageren op onze woningen. Wij verhuren ook:
- studentenkamers
- garages/parkeerplaatsen. 

Inkomensverklaring aanvragen

Gaat u reageren op een woning? Vraag dan alvast een inkomensverklaring aan. Deze verklaring vraagt u aan bij de Belastingdienst. Dat kan online, en op telefoonnummer 0800 0543 (gratis). In een inkomensverklaring staat uw jaarinkomen. Dat hebben wij nodig voor het toewijzen van een woning. Sinds 1 juli hebben wij een inkomensverklaring uit 2015 nodig. Deze verklaring mag niet ouder dan 3 maanden zijn.

Dringend op zoek

Bent u dringend op zoek naar een andere woning? Kijk dan bij woningaanbod-zonder inschrijftijd. U hoeft voor deze woningen niet ingeschreven te staan. Daarnaast adverteren we regelmatig woning die we d.m.v. loting toewijzen. Als spoedzoeker maakt u dan evenveel kans als iemand met veel inschrijftijd. Deze woningen herkent u aan onderstaand logo.

Reageren

U mag per week op maximaal 2 woningen reageren. Let altijd wel op de uiterste reactietermijn!

Nieuwbouw

Wij bouwen ook nieuwe woningen. Een overzicht hiervan staat op de nieuwbouwpagina van de site www.daarwilikwonen.nu.

Vragen?

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice. Bellen kan ook op telefoonnummer (0411) 659 100. Wij helpen u graag!