Jubileum flats Hoogheem in uitzending Brabants Buske van Omroep Brabant

Dinsdag 7 augustus 2018

Dit jaar vieren de 7 flats op Hoogheem, met in totaal 467 woningen, hun 50-jarig bestaan. En ook de Huurders Vereniging Hoogheem bestaat 25 jaar. Dit wordt deze maand gevierd met een groot feest. Bij een groep bewoners ontstond het idee om alle galerijen van de 7 flats te versieren. Niet met gekochte vlaggetjes, maar met zelfgemaakte stoffen vlaggetjes! Het was wel om een enorme klus. Per galerij zijn namelijk 240 vlaggetjes nodig. En omdat Hoogheem 63 galerijen telt, moeten er maar liefst 15.000 vlaggetjes worden gemaakt!

Het Brabants Buske – een uitzending van Omroep Brabant- vond het ook uniek en maakte er een item over. Zeker de moeite waard om te bekijken. Het is meteen het eerste onderwerp van deze uitzending van zaterdag 4 augustus 2018.

Ook Mooi Boxtel besteedde er aandacht aan. Bekijk hier de uitgebreide fotoreportage.

Mooi Boxtel publiceerde op 18 juli nog uitgebreid aandacht aan de historie van Hoogheem. Lees hier de artikelen op pagina 1 en pagina 2.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen