Onze lampenisten in het zonnetje

Woensdag 6 juni 2018

Onze vrijwilligers. Wij zijn er trots op. En dan vooral op onze groep Lampenisten. Deze vaste groep van 27 vrijwilligers zorgt er voor dat veel van onze woongebouwen en de directe omgeving goed en veilig verlicht blijven. Maar vaak doen ze nog veel meer. Wij zijn hier ontzettend blij mee en willen ook dit jaar weer onze waardering voor hun werk laten blijken.

Dagje uit
Het gezamenlijke dagje uit is dit jaar gepland op donderdag 7 juni. Na een kort welkom door onze directeur-bestuurder Rob Dekker vertrekt de groep naar Den Bosch waar wordt gezorgd voor een varende lunch op de Maas richting Heusen. De dag eindigt met een gezamenlijk diner in Den Bosch.

In ons huurdersmagazine zetten we regelmatig een lampenist in het zonnetje. Zo spraken we eerder met Joop van de Braak. Hij woont in appartementencomplex Elisabeth Bas en iedereen weet hem te vinden. “Ik ben elektricien. Als ergens een lamp stuk gaat of knippert of er gaat een aardlekschakelaar uit, dan repareer ik het.” Lees hier het volledige interview.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen