Opruimdag Vaandelstraat en Selissenwal

Maandag 4 februari 2019

In september 2018 is aannemer Hendriks Coppelmans gestart met de laatste 62 woningen in het groot onderhoud op Selissen. Binnenkort wordt gestart met de werkzaamheden aan de woningen in de Vaandelstraat en Selissenwal.

Opschoonactie samen met bewoners
Het is belangrijk dat de aannemer straks voldoende ruimte heeft om de werkzaamheden in de woningen uit te voeren. Vooral op zolder. Want daar vervangen we de isolatieplaten. Vooruitlopend op het groot onderhoud organiseerden we daarom samen met de aannemer op zaterdagochtend 9 februari een opschoondag. Bewoners van de Vaandelstraat en Selissenwal kregen daarbij eenmalig de kans om gratis de spullen die zij niet willen bewaren weg te doen. Er waren die dag medewerkers van de WOP (Woonomgevingsploeg) aanwezig om bewoners te helpen. En wij zorgden natuurlijk ook voor koffie, thee en iets lekkers.

Energiezuiniger maken van de woningen
In totaal zijn straks 113 woningen opgeknapt, voornamelijk aan de buitenzijde van de woning. Wanneer keukens, badkamers en/of toiletten meer dan 25 jaar oud zijn en in slechte staat, vervangen we die op verzoek van bewoners. We verbeteren het energielabel van de woningen tot (indien mogelijk) label B, we maken de woningen veiliger door nieuwe sloten en rookmelders aan te brengen (PolitieKeurmerk Veilig Wonen) en bewoners kunnen ook kiezen voor zonnepanelen.

Eerder organiseerden we een opruimdag in de St. Sebastiaanstraat. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Bel hiervoor naar 0411 – 659 111 . Dit nummer is ook buiten kantooruren bereikbaar.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen