Succesvolle opschoondag Gildenhof

Eind augustus zijn we gestart met het groot onderhoud in de wijk Gildenhof.Vooruitlopend hierop organiseerden we op zaterdag 26 augustus samen met de aannemer Bouwgroep Moonen een eerste opschoondag. Met als resultaat: twee volle containers, buurtontmoeting en veel gezelligheid.

 

Wij organiseerden deze opschoondag samen met medewerkers van Bouwgroep Moonen, mensen van de WOP (WoonOmgevingsPloeg) en Kringloopwinkel Swiebertje.  Het is namelijk belangrijk dat aannemer Bouwgroep Moonen straks voldoende ruimte heeft om de werkzaamheden in de huurwoningen uit te voeren. Vooral op de zolders. Want daar vervangen we de isolatieplaten.

Ontmoeting stimuleren
Maar een mooie bijkomstigheid is dat bewoners elkaar echt hebben leren kennen. Er worden zelfs al plannen gemaakt om na het groot onderhoud samen te gaan barbecueën.

Start groot onderhoud
Het groot onderhoud start aan de oneven kant in de St. Jorisstraat. Daarna zijn Selissenwal en de woningen aan de even zijde in de Jorisstraat aan de beurt. Van daaruit gaan we verder door de wijk. Voorafgaand aan die werkzaamheden organiseren we wederom een opschoondag.

Terug naar overzicht