Visitatie

St. Joseph is lid van de Aedescode. Dat betekent dat wij een keer in de 4 jaar onze maatschappelijke prestaties laten beoordelen. We noemen dat ook wel visiteren. Het laatste onderzoek vond plaats tussen november 2017 tot en met maart 2018.

“We hebben met trots kennisgenomen van de uitkomsten van deze vierjaarlijkse visitatie. Vier jaar geleden scoorden wij al positief op alle prestatievelden. Nu scoren we nog hoger, met rapportcijfers tussen een 7,3 tot zelfs een 7,9. Natuurlijk zijn wij erg blij met deze mooie resultaten”, geeft directeur-bestuurder Rob Dekker aan. “We hebben er ook hard aan gewerkt om deze positie te bereiken. Maar voor ons blijft het contact met onze huurders en stakeholders het belangrijkste. Want zonder hen kunnen we niet bijdragen aan een mooier en duurzamer Boxtel.” Lees hier meer over onze resultaten.  

Bekijk hier de verkorte populaire versie van ons visitatierapport.

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen