Organisatiestrategie

Vanaf 1 januari 2016 werken we met een nieuw koersplan, getiteld Samen voor meer…

In dit koersplan staat een aantal thema’s centraal:

1) Verbinden met de klant (dienstverlening op maat)

De samenwerking met onze huurders versterken we. We zoeken zelf steeds vaker de verbinding. In de wijken, met bewonerscommissies en met onze partners. We willen de buitenwereld veel meer naar binnen halen.

2) Betaalbaar wonen (een gezamenlijke opgave)

Een van de belangrijkste thema’s voor onze huurders. Tussen nu en 2030 krijgt 30% van de huurders te maken met betaalbaarheidsproblemen. We vinden het thema zo belangrijk dat we betaalbaarheid en beschikbaarheid boven rendement plaatsen.

3) Ondersteuning (deskundig en zichtbaar)

Om onze ambities te verwezenlijken, moeten we ook naar onszelf kijken. Daarom hebben we ook interne ambities. Deze komen deels voort uit de focus die we aanbrengen. Ook de Woningwet zorgt voor nieuwe uitdagingen.


Koersplan: Samen voor meer ….

Ons koersplan ‘Samen voor meer ….’ laat in één oogopslag zien wat u van ons mag verwachten. Hier vindt u de publieksversie van ons koersplan.

Papieren variant?

Het uitgebreide Koersplan Samen voor meer… vindt u hier. Ontvangt u liever een papieren ondernemingsplan? Neem dan neem contact op met onze afdeling Communicatie via telefoonnummer (0411) 659 122.

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen