Werken bij

Bij St. Joseph werken ruim 35 enthousiaste medewerkers. Dagelijks zetten zij zich in voor onze klanten.

We zijn een organisatie in ontwikkeling en gaan per 1 juli fuseren met Kleine Meierij in Rosmalen. Dan ontstaat een nieuwe krachtige organisatie van twee dorpse woningcorporaties met ruim 8.000 verhuureenheden. Met veel aandacht voor het duurzamer en energiezuiniger maken van woningen. Zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. Wij zoeken voor deze nieuwe fusieorganisatie:

Projectleider nieuwbouw (32-36 uur per week)
Die zorgt voor de realisatie van nieuwe woningen
Wij zoeken een enthousiaste ervaren projectleider nieuwbouw voor 32 – 36 uur per week. Een collega die ons ondersteunt bij de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten. Een doorzetter die projecten binnen de gestelde kaders realiseert. Bekijk hier het uitgebreide functieprofiel. 

 

Een stageplek nodig? Ook dan kun je vaak bij ons terecht.
Wij willen graag enthousiaste, gemotiveerde stagiaires en afstudeerders (MBO, HBO & WO) de mogelijkheid geven een stage te vervullen.
St. Joseph is een erkend leerbedrijf voor de MBO-opleidingen: bedrijfsadministrateur en financieel administratief medewerker, sociaal-maatschappelijk dienstverlener, middenkaderfunctionaris bouw, servicemedewerker gebouwen en juridisch administratief dienstverlener. St. Joseph werkt hiervoor samen met Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).
Verder hebben we een samenwerkingsovereenkomst met het Koning Willem I College uit ‘s-Hertogenbosch.

Ben je op zoek naar een stageplek? Vul dan hier het digitale formulier in. 

 

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen