Werken bij

Bij St. Joseph werken ruim 35 enthousiaste medewerkers. Dagelijks zetten zij zich in voor onze klanten.

We zijn een organisatie in ontwikkeling en volop bezig met de voorbereidingen voor een fusie met Woningstichting Kleine Meierij in Rosmalen. De resultaten van de vele onderzoeken verlopen positief. Beide partijen vullen elkaar goed aan. De streefdatum voor het afronden van deze fusie is 30 juni 2019.

Om de bezetting van de nieuwe fusieorganisatie op het gewenste niveau te krijgen, hebben we op dit moment nog enkele openstaande vacatures. Hiervoor starten we binnenkort met adverteren. Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk altijd. Vul dan hier het digitale formulier in. 

Een stageplek nodig? Ook dan kun je vaak bij ons terecht.

Wij willen graag enthousiaste, gemotiveerde stagiaires en afstudeerders (MBO, HBO & WO) de mogelijkheid geven een stage te vervullen.
St. Joseph is een erkend leerbedrijf voor de MBO-opleidingen: bedrijfsadministrateur en financieel administratief medewerker, sociaal-maatschappelijk dienstverlener, middenkaderfunctionaris bouw, servicemedewerker gebouwen en juridisch administratief dienstverlener. St. Joseph werkt hiervoor samen met Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).
Verder hebben we een samenwerkingsovereenkomst met het Koning Willem I College uit ‘s-Hertogenbosch.

Ben je op zoek naar een stageplek? Vul dan hier het digitale formulier in. 

 

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen