Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Als wij zuinig omgaan met onze aarde, kunnen onze kinderen ook een fijn leven leiden.

Project Zonnig Huren

In de afgelopen jaren hebben wij zo’n 3.500 zonnepanelen geïnstalleerd op ruim 300 eengezinswoningen. De ervaringen van bewoners met de zonnepanelen zijn enorm positief. De panelen zorgen ervoor dat elektra lokaal en duurzaam wordt opgewekt. Maar ook dragen de zonnepanelen bij aan het verlagen van de woonlasten. Hierdoor dragen we bij aan het betaalbaar wonen voor onze huurders.
Woont u in een eengezinswoning en heeft u ook interesse in zonnepanelen? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan of uw woning in aanmerking komt voor zonnepanelen. Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen rondom dit onderwerp.

De afgelopen jaren installeerden wij voornamelijk zonnepanelen op eengezinswoningen. In 2016 starten wij met het grootschalig installeren van zonnepanelen op hoogbouw. We plaatsen in totaal bijna 500 zonnepanelen, verdeeld over 7 locaties. De stroom die we hiermee opwekken, gebruiken we voor o.a. de algemene verlichting en de lift. Om ervoor te zorgen dat de algemene ruimtes energie neutraal worden, dat wil zeggen het er wordt evenveel energie per jaar verbruikt als opgewekt, vervangen wij ook nog eens 500 verlichtingsarmaturen voor zeer energiezuinige Led-verlichting.

Wij richten ons op 3 terreinen als we het over duurzaamheid hebben:

1) Bewoning

2) Huis & Gebouw

3) Eigen organisatie