Groot Onderhoud Gildenhof e.o.

In 2017 en 2018 krijgen de 113 eengezinswoningen aan Gildenhof, Selissenwal, Sint Barbarastraat, St. Catharinastraat, St. Jorisstraat, St. Sebastiaanstraat en Vaandelstraat een onderhoudsbeurt. Een speciale Facebookpagina vertelt de voortgang.

We voeren technisch noodzakelijk onderhoud uit. Dit is voornamelijk aan de buitenzijde van de woning. Wanneer keukens, badkamers en/of toiletten meer dan 25 jaar oud zijn en in slechte staat, vervangen we die op verzoek van bewoners.We verbeteren het energielabel van de woningen tot label B (indien mogelijk).We maken de woningen veiliger door nieuwe sloten en rookmelders aan te brengen (PolitieKeurmerk Veilig Wonen). Kiezen bewoners voor zonnepanelen? Dan besparen ze op hun woonlasten.

Update na faillissement Moonen
Vanwege het faillissement bij Bouwgroep Moonen zijn de groot onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o. stil komen te liggen. Uiteraard is dit voor zowel bewoners, maar ook voor de medewerkers van de bouwgroep, de diverse onderaannemers en voor ons een ontzettend vervelende situatie.
We hebben eerst onderzocht of we nog een doorstart konden maken met bouwgroep Moonen. Dit gaat niet lukken. Daarom gaat na de bouwvak een andere aannemer aan de slag. Voor de woningen die nog afgewerkt moesten worden, hebben we onze eigen onderhoudsdienst Van Wijnen ingeschakeld. Deze woningen zijn bijna gereed. De woningen waar de werkzaamheden nog moeten beginnen, schuiven in planning op.

Informatiebrochures

Presentaties

Wijk Selissenwal
Projectleider Judith van Mil
Projectopzichter Marco Verbeek
Projectconsulent Elle Lampe
Aantal woningen 113
Oplevering 1 december 2018
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen