Groot onderhoud woningen Berkengaard, Hazelaarsgaard en Lijsterbesgaard

We gaan in 2019 groot onderhoud uitvoeren bij 30 duplexwoningen in de Berkengaard en Lijsterbesgaard. Het gaat om een binnen- en buitenrenovatie die we in een bouwteam met Knaapen Groep realiseren.

Ter voorbereiding hebben we in mei alle bewoners gevraagd naar hun ervaringen over hun woning en woonomgeving.  We zijn erg blij met de vele reacties. Uit de gesprekken met bewoners blijkt dat er interesse bestaat om mee te denken over de uitvoering van het groot onderhoudsplan. Wij vinden dit erg fijn. De mening van bewoners, wensen en ideeën over de invulling van het groot onderhoud vinden wij belangrijk voor een goede start en uitvoering. Ook de bewoners van de koopwoningen in deze straten worden bij de voorbereiding en uitvoering van het groot onderhoud betrokken.

Bewoners geven het wonen in onze Gaarden het cijfer 7. Een goede basis om met hen het gesprek aan te gaan over het toekomstig onderhoud. We zijn erg blij dat verschillende bewoners bereid zijn om mee te denken over de uitwerking van de onderhoudsplannen voor 2019. Lees meer over de resultaten van deze gesprekken.

De plannen worden nu verder uitgewerkt. We gaan in elk geval de woningen schilderen, de galerijafwerking en schermen gaan vervangen en de woningen gaan isoleren tot label B. Keukens, badkamers en toiletten vernieuwen we op verzoek. De start van het groot onderhoud is in mei/juni 2019. Het is de bedoeling dat we de levensduur van deze woningen weer met 25 jaar verlengen.

Wijk Oost
Projectleider Anita Busio
Aantal woningen 30
Oplevering jan 2020
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen