Groot onderhoud woningen Kloosterhof Liempde

We gaan 11 woningen aan het Kloosterhof in Liempde aanpakken via groot onderhoud. De veiligheid wordt aangepakt en de woningen worden technisch weer op orde gebracht en energetisch verbeterd. Ook de gang die tussen het dienstencentrum en de woningen ligt wordt aangepakt. We ervoor zorgen dat de energierekening van alle bewoners lager wordt.

Ook de appartementen in Kloosterhof gaan we vernieuwen. Het gaat om 12 appartementen. De huidige appartementen zijn klein en ook moeilijk te verhuren. En er wonen verschillende doelgroepen door elkaar. In de nieuwe plannen zijn 8 appartementen gepland in plaats van de huidige 12. De appartementen worden namelijk groter. Ook worden de appartementen specifiek voor senioren. Bij de uitwerking van de plannen betrekken we nadrukkelijk de nog wonende én toekomstige bewoners.

Het jaar 2019 gebruiken we om beide projecten goed voor te bereiden. In 2020 gaan we pas echt van start.

 

Wijk Liempde
Projectleider Judith van Mil
Aantal woningen 11
Oplevering medio 2020
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Bel 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen