Kloosterhof Liempde

We gaan de appartementen in Kloosterhof in Liempde vernieuwen. Het gaat om 12 appartementen. De huidige bewoners mogen meepraten over het Sociaal Plan. En we betrekken toekomstige bewoners bij de nieuwe indeling.

We onderzochten hoe energiezuinig de woningen zijn. En we bekeken de veiligheid, woonkwaliteit en toegankelijkheid. Onze conclusie is, dat we de appartementen moeten renoveren. De huidige appartementen zijn ook moeilijk te verhuren. Ze zijn klein. En er wonen verschillende doelgroepen door elkaar.

In de nieuwe plannen voor Kloosterhof zijn acht appartementen gepland in plaats van de huidige twaalf. De appartementen worden namelijk groter. Ook worden de appartementen specifiek voor senioren. Bij de uitwerking van de plannen betrekken we nadrukkelijk de huidige drie senior-bewoners én toekomstige bewoners. Evenals relevante ouderenorganisaties.

Lees ook het nieuwsartikel: Vernieuwing Kloosterhof Liempde

Wijk Liempde
Waar gelegen? Valklaan
Aantal woningen 12
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen