Nieuwbouw en onderhoud

Wij bouwen nieuwe huurwoningen op verschillende plekken in de gemeente Boxtel. Ook zijn we in verschillende wijken bezig met groot onderhoud.

Daarnaast voeren we regelmatig planmatig onderhoud uit aan uw woning.  En wij werken met onze huurders en vele organisaties nauw samen aan schone en veilige buurten via verschillende leefbaarheidsprojecten.

Groot Onderhoud Gildenhof e.o.

Selissenwal Groot onderhoud medio 2019

In 2017 en 2018 krijgen de 113 eengezinswoningen aan Gildenhof, Selissenwal, Sint Barbarastraat, St. Catharinastraat, St. Jorisstraat, St. Sebastiaanstraat en Vaandelstraat een onderhoudsbeurt. Een speciale Facebookpagina vertelt de voortgang.

Bekijk project

Van Hugenpothstraat / Hendrika van Haeftenstraat

Breukelen Nieuwbouw Hendrika van Haeftenstraat en Van Hugenpothstraat Tussen mei en juli 2019

De witte boven- en benedenwoningen en eengezinswoningen aan de Hendrika van Haeftenstraat en Van Hugenpothstraat maken plaats voor nieuwbouw. Op deze plek komen 25 eengezinswoningen en 8…

Bekijk project

Nieuw Beekvliet

Venkant, Beekkant en Beekvliet Nieuwbouw Valklaan 22 oktober 2018

Voormalig verzorgingshuis Nieuw Beekvliet in Sint-Michielsgestel is getransformeerd naar 40 studio’s en gemeenschappelijke ruimtes. Deze studio’s zijn bestemd voor 40 cliënten van Kentalis met een…

Bekijk project

Groot onderhoud Dufourstraat en Van Hornstraat

Breukelen Groot onderhoud 1 augustus 2018

In de wijk Breukelen voeren we groot onderhoud uit aan de 26 betonnen eengezinswoningen aan de Dufourstraat en Van Hornstraat.

Bekijk project

Groot onderhoud Ronduutje – Stenen Kamer

Breukelen Groot onderhoud 31 december 2017

Eind 2016 startten we met een aantal proefwoningen voor het groot onderhoud aan de boven- en benedenwoningen aan het Ronduutje en de Stenen Kamer. We…

Bekijk project
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Bel 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen