Update onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o.

Dinsdag 15 mei 2018

Vanwege het faillissement bij Bouwgroep Moonen zijn de groot onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o. stilgelegd. Uiteraard is dit voor zowel bewoners, maar ook voor de medewerkers van Bouwgroep Moonen, de diverse onderaannemers en voor ons een ontzettend vervelende situatie.

Is er al een nieuwe aannemer bekend?
We hebben onderzocht of we een doorstart konden maken met bouwgroep Moonen. Dit gaat niet lukken. Daarom zijn we nu met een andere aannemer in onderhandeling.

Wat gaat er gebeuren met de opleverpunten bij de woningen waar Moonen heeft gewerkt?
Bij ongeveer 31 woningen heeft Moonen werkzaamheden verricht. Het meeste werk is bij deze woningen gereed. Er zijn echter nog wel veel opleverpunten die moeten worden afgewerkt. Voor deze werkzaamheden schakelen wij onze eigen onderhoudsdienst Van Wijnen in. Bewoners krijgen dus van ons de garantie dat deze woningen op korte termijn gereed zijn.

Informatieavonden
Graag willen wij de betrokken bewoners persoonlijk informeren over de verdere voortgang van het project. Er komen 2 verschillende informatieavonden.

  • Fase 1: St. Jorisstraat, Gildenhof, Selissenwal (2-18 en 5-17)
  • Fase 2: Selissenwal 20-40, St Barbarastraat, Catharinastraat, St. Sebastiaanstraat, Vaandelstraat

De eerste bijeenkomst voor bewoners van fase 1 wordt gehouden op 31 mei in restaurant Park Molenwijk (Molenwijk 2) van 19.00 tot 20.30 uur. Verschillende medewerkers van St. Joseph zijn dan aanwezig om een toelichting te geven en voor het beantwoorden van vragen.

Wanneer starten de werkzaamheden van de andere 62 woningen?
De woningen waar de werkzaamheden nog moeten beginnen, schuiven in planning op. Zodra de nieuwe aannemer bekend is, worden ook deze bewoners uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Wij verwachten hierover eind juni meer te kunnen vertellen. Wij hopen dat de aannemer na de bouwvak met de eerste woningen aan de slag kan gaan.

Vragen?
Voor technische vragen kunnen bewoners rechtstreeks contact opnemen met onze opzichter Richard Rikken via telefoonnummer 06 51 60 70 08. Voor overige vragen kunnen zij terecht bij onze projectleider Anita Busio, bereikbaar via (0411) 659 100.

De betreffende bewoners ontvangen deze week een nieuwsbrief met de laatste informatie.

Meer over het groot onderhoudsproject Gildenhof e.o. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

293 Shares
Share60
Share233
Tweet