Vacature bewoners- en participatieconsulent

Donderdag 21 december 2017

Op dit moment hebben wij een vacature voor een bewoners- en participatieconsulent voor 32 uur per week voor een periode tot 2020.

Een collega die projecten van de grond trekt, samen met onze huurders en partners. Je werkt binnen het team Sociaal Beheer dat – naast jou – bestaat uit 2 wijkbeheerders, 2 wijkconsulenten en 1 projectconsulent. Natuurlijk hebben wij die unieke kracht ook het nodige te bieden! Bekijk snel ons aanbod!

Het is een uitdagende baan waarbij een dag er als volgt uit kan zien:
‘Je begint met een extern overleg. Samen met de opbouwwerker en een afvaardiging van bewoners bekijk je welke aanpak het best is om de leefbaarheid in een buurt weer op te vijzelen. Je bent daarin heel creatief. Daarna spring je op de fiets om enkele bewoners thuis te spreken over het geplande onderhoudsproject dat binnenkort bij hen in de straat start. Aansluitend loop je de
ingerichte modelwoning in die straat binnen om nog wat vragen aan de uitvoerder te stellen. Eenmaal weer op kantoor bespreek je met collega’s hoe je bewoners informeert over het aanbrengen van zonnepanelen. Op je bureau liggen de ingevulde keuzeformulieren van bewoners die je verwerkt in ons primaire systeem. Aan het einde van de dag kijk je terug op een dynamische dag. Veel zaken die je had gepland zijn afgerond. Maar je bent flexibel genoeg om ook ad hoc zaken op te pakken.’

Let op: de reactietermijn voor deze vacature is reeds verstreken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Bel¬†0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen