Van harte aan onze nieuwe gouden huurders!

Dinsdag 14 mei 2019

Het zal u niet zijn ontgaan: wij vieren dit jaar ons 100-jarig jubileum. We hebben dus veel huurders die al meer dan 50 jaar bij ons huren. Die zetten wij regelmatig in het zonnetje. We organiseren dan een gezellige bijeenkomst met een groep huurders. Onze seniorenconsulenten brengen bloemen en lekkers mee. En onder het genot van koffie en taart worden verhalen opgehaald.

Vandaag feliciteerden wij (op de foto op de achterste rij van links naar rechts): mevrouw Van Assen-Boleij, mevrouw Smetsers – Bergman, mevrouw en meneer Schelle, mevrouw Van der Louw en meneer Maas. Op de voorste rij van links naar rechts: mevrouw Van der Meijden-Kappe, meneer Van den Broek en mevrouw Van den Braak – Kerkhoff.

Allemaal van harte! Kent u of bent u iemand die al langer dan 50 jaar een woning van ons huurt? Meld dat zeker via communicatie@sintjoseph.nl.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

BelĀ 0411 – 659 111 (ook buiten kantooruren bereikbaar). Of ga naar het klantportaal ‘Mijn St. Joseph’ en plan zelf een afspraak in.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen